Tillbaka efter ett års studier!

Det senaste året har det varit dåligt med uppdateringar från mig. Det beror på att jag studerat på heltid. Jag påbörjade i augusti förra året läsa klart gymnasiet på distans. Ni som känner mig vet att jag hoppade av gymnasiet efter ca 1,5 år och startade mitt företag istället.

Planen är att bli klar med gymnasiet till årsskiftet 2016-2017 och sedan söka till Datornätverk och datakommunikation på Mälardalens Högskola till hösten 2017.

Nu är jag iallafall tillbaka och kör bröllopsfotograferingar under sommaren. Nya bröllopsbilder kommer därför publiceras inom kort. Förhoppningsvis kommer jag bli lite mer aktiv i sociala medier också! 

Något annat nytt är att jag kommer pensionera min gamla Wordpress-hemsida och helt gå över till Squarespace där jag haft min portfolio de senaste åren. Detta för att slippa all administration den gamla sidan behövde. Adressen kommer förbli densamma.