Timmy & Maria - Åkerby Herrgård

Nu är bröllopssäsongen över för min del. Därför har jag lite tid över för att blogga sommarens jobb. Jag börjar med Maria och Timmys bröllop jag fotade i början av augusti vid Åkerby Herrgård i Nora.

Jag fick ett otroligt fint meddelande från brudparet när de hade fått sina bilder. Att få höra sånt här betyder så otroligt mycket. 

Att jag efter ihärdigt googlande hittade dig är jag så lycklig över! Vi hade satt en mycket låg budget för bilderna då ingen av oss är speciellt glada över att stå framför en kamera, och hade tänkt leasa ut den här uppgiften till vem som helst med en systemkamera i stort sett... Tack gode gud att vi inte gjorde det!!  
Helt otroliga bilder du levererat, med så fin känsla och timing - jag är mållös! 
Flera av gästerna har pratat om dig i efterhand, om hur trevlig du var och att du jobbade hårt och fick alla att känna sig bekväma framför kameran. 
TACK TACK TACK! 

Det är precis av den här anledningen jag fotar bröllop. För att få skapa bilder som verkligen betyder något för kunden och som kommer finnas med i resten deras liv.

Tack för att ni valde mig!

Brudparet hade en önskan om att göra en sorts photobooth-fotografering av alla gäster. Jag tog med studioblixtarna och riggade upp en ministudio i ett av rummen i herrgården.