Fotoböcker

Vid beställning av fotobok, kontakta mig så sätter jag ihop ett designförslag. När designen är klar skickar jag en "digital bok" till er via email. Den "digitala boken" öppnas i webbläsaren där ni kan bläddra och lägga eventuella kommentarer. När ni är nöjda med er bok klickar ni på "Godkänn bok". Därefter skickar jag en faktura till er, när denna är betald skickas designen till tryckeriet. Leveranstid uppskattas till 5-6 veckor.

 
 
fineart-rawlinen-30x30-10.jpg

Art Book

Modern lyxig fotobok med bilder tryckta på matt papper av hög kvalité som inte reflekterar något ljus. Art Book ligger helt platt och har en näst intill osynlig skarv i mitten vilket gör att bilder utan problem kan sträckas ut över ett helt uppslag.

Från 4990kr

 
20180928_aria_30x30-s-012.jpg

Aria Book

Aria Book är på utsidan näst intill identisk med Art Book. Skillnaden är att bilderna i Aria Book istället trycks på ett mindre känsligt “halvblankt” papper som påminner om traditionellt fotopapper. Vissa tycker denna papperstyp är snyggare eftersom det ger något starkare färger och djupare svärta. Även Aria Book har en väldigt diskret skarv i mitten vilket tillåter bilder som täcker hela uppslagsytan.

Från 3500kr

 
Bloom Book

Bloom Book

BloomBook är en lite enklare bok som bara finns i storlek 20x20cm, linneomslag och samma “halvblanka” papper som i Aria Book. Genom att använda överblivet material från produktionslinjen kan priset hållas lite lägre. Bokens utsida är näst intill identisk med både Art Book och Aria Book förutom att den inte har något namntryck i standardutförande.

Från 1800kr

 
artbook_rawlinen_matte-30x30-05.jpg

Papper och omslagsmaterial

Här hittar ni exempel på de olika papper- och omslagstyperna.