Simon & Anna - Kungs-Barkarö Kyrka

Här kommer ett urval av de allra bästa bilderna från Simon och Annas bröllop som ägde rum i september förra året.  

Annas hår fixades hos Slingan Vid Torget i Köping och därefter fotade vi "first look" i några hundra meter därifrån. På väg till kyrkan (Kungs-Barkarö Kyrka) stannade vi vid festlokalen (Café Malmön) och tog några bilder vid vattnet. Senare på kvällen hann vi även fota några minuter i det helt otroliga solnedgångsljuset.

Inför det här bröllopet hade jag precis införskaffat en IceLight för att belysa svåra mörka situationer. Fick möjlighet att använda den en liten stund på festen och måste säga att det är ett otroligt smidigt verktyg som blev väldigt populärt hos gästerna. Då jag oftast jobbar ensam kan den dock vara lite svår att använda men folk hjälper gärna till när man säger åt dem att låtsas att det är ett lasersvärd :)